Toppbild

Toppbild

lördag 18 juni 2011

Sparbanken Syd Open 2011

I dag har några ungdomar fån föreningen åkt till Ystad för att vara med i tävlingen Sparbanken Syd Open, som också var en del av Ystads Skyttegilles 150-års jubileum. Skyttarna som var med var Johanna, Oscar, Viktor, Nils och Andre. Vi alla som var med sköt väldigt bra och 3 av våra skyttar gick till final.

I K 11 blev Viktor 2:a på 193p.
I K 13 blev Nils 4:a på 175p.
I K 15 blev Oscar 4:a på 191p och Andre blev 5:a på samma poäng.
I K 17 blev Johanna 5:a på 188p.
I JSM-klassen vann Oscar på 192p.
I K 2 blev Johanna 3:a på 169p.

Både Oscar, Viktor och Andre gick till final men Andre åkte hem så han missade finalen. Både Oscar och Viktor sköt sådär i finalen där alla skyttar började om från noll.

Om man inte sköt så fanns där lite annat som man kunde göra för att få tiden att gå, man kunde nämligen skjuta en jippotävling där bästa skottet vann 2000kr. Tävlingen gick ut på att man fick 5st provskott och sen skulle men skjuta 10st tävlingsskott. Sen skrev de up det högsta skottet du hade skjutit( med 2 decimaler ) och den som hade det högsta skottet när dagen var slut skulle vinna 2000kr. Tyvär så vann ingen från vår förening men närmast var Viktor som sköt en 10,90.

Vi har alla haft en jättetrevlig dag och det var en fin tävling med många fina priser (Viktor vann en fruktmixer och Oscar vann en spann med sill). Ett extra plus var att det såldes grillande hamburgare i kiosken och de var väldigt goda.  Vi kommer att komma tillbaka nästa år fast med fler skyttar =).





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar