Toppbild

Toppbild

lördag 26 november 2011

RM Falling Target

Idag har det varit RM i Falling Target i Kinna /Skene. Tävlingen avgjordes i Marks Skyttecenter som är en tennishall där 5 skytteföreningar har byggt om en tennisbana till luftgevärshall (permanent) så nu har den en mycket fin luftgevärshall med 30 ställ. Detta byggdes 2009 och jag kan tänka mig att vi får åka till Kinna flera gånger och tävla i framtiden (troligen redan 2012 för då skall de arrangera Falling Target SM igen)

3 skyttar från sällskapet var med. Vi började dagens med incheckning och vapenkontroll och tyvärr så hade vi strul där då arrangören tyckte att att vi inte hade betalat. Som tur var så kunde Gry betala kontant så våra skyttar kunde få skjuta.

Klockan 10:30 var det tre rätt nervösa skyttar som började lite knackligt i provskotten. Slutresultaten blev att vi fick 2 ganska nöjda skyttar och en missnöjd. Resultaten blev

Thea, 35
Viktor, 34
Nils, 19

Thea missade finalen på sämre sistaserie och kom på 18:e plats i RM, Viktor blev 23:e i RM och 4:a i L11. Distrikstlaget Skåne där Thea ingick blev 2:a. Bästa skåning blev Niklas Jogmark, Eslöv som slogs ut i kvartsfinalen.











1 kommentar: