Toppbild

Toppbild

fredag 6 april 2012

Timme 2 - Favoriter?

Nu har vi varit igång i en timme och allt flyter på som det ska, kl 10.30 i morgon vet vi vem som har vunnit. Man kan spåna lite i vem som vinner hela tävlingen och jag gissar att det krävs hela 2000p i sittandeklassen för att vinna. Förra årets vinnare var Mattias Jogmark men han har gått över till stående i år, kanske blir det 2:an som vinner? Hur ska det gå i ståendeklassen?

Förhandstipsen för sittande klassen kan vara: Thea B.Persson, Christianstad, Robert Johansson, Eslöv eller Dennis Oscarsson, Åkarp. Det finns många till som kan vinna, sittandeklassen är väldigt tuff och det finns många som kan skjuta fullt.

I ståendeklassen finns det också tre namn: Mimmi Steen, Halmstad/Snöstorp, Susanna Olsson, Ringamåla och Sara Hansson, Eslöv.
Men det är många timmar och mycket kan hända. 

För många är det dock inte att vinna som är det viktigaste utan att klara av denna utmaning att skjuta i ett helt dygn. Passen på natten är tuffa men det finns flera skyttar som tidigare har slagit personliga rekord just på natten, mina egna erfarenheter är dock att sista omgången är den tuffaste. Jag och många med mig har nog målet att skjuta bättre i år än förra året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar