Toppbild

Toppbild

lördag 26 juli 2014

SM, Dag 6

Idag var det nationellt banskytte med liggandeskytte 20 skott liggande. Föreningen hade 4 skyttar till start idag.

I första skjutlaget hade vi Johanna och Oscar och Johanna smällde till med personligt rekord i nationellt liggande på 196 poäng vilket räckte till en 11:e plats i grundomgången för seniorer. Oscar hade ingen lyckad dag med 187 så för laget blev det en 20:e plats.

I andra laget sköt  Emelie och Viktor. Emelie hade ingen lyckad dag och det blev 189 men Viktor slog till med 195 poäng i KL13 vilket räckte till en tredjeplats i riksmästerskapet, så Viktor fick gå upp på pallen idag!

Till final gick då Johanna och det var en väldigt jämn sådan med 27 skyttar från 199 till 195 poäng. För Johanns del blev det ingen lyckad skjutning med 140 poäng och hon slutade på 336 poäng vilket blev till slut en 21:a plats i mästerskapet. Vann gjorde Anders Johansson, Beted och veteranfinalen vanns av Johny Vadebo, Helsingborg.

För Skånes del var det bra utdelning i lagtävlingarna. Guld både i seniorernas och veteranernas förbundslag och ett silver i föreningslaget för Svedala-Börringe. Imorgon avslutas Sm-Veckan med nationellt ställningsskytte.

Segrande förbundslag senior
Segrande förbundslag veteran
Veteransegrare!
Prispall KL15
Prispall KL13

2 kommentarer:

  1. Grattis!
    Ni gör fantastiska resultat under denna veckan!

    // Micke

    SvaraRadera