Toppbild

Toppbild

torsdag 26 februari 2015

Gevärssektionens Årsmöte

Igår var det Gevärssektionen i Skånes Skyttesportförbund som hade årsmötet. Platsen för detta var på den nybyggda skjutbanan i Hässleholm och i deras klubbstuga där. Från sällskapet kom Per, Bengt N, Thomas och Sven.

Mötet började 19:00 men redan klockan 18:00 samlades flera deltagare för att få en rundvisning på den nybyggda skjutbanan som har banor på 25, 50 och 100m. Från Hässleholm var det Jonny Olsson som visades oss runt på den fina banan (som vi dock mest såg i mörker). Vi ser fram emot att komma på tävlingar där....kanske under 2016? Vi hoppas också att vi får se skyttar från Hässleholm ute på tävlingar igen.

Vid 19-tiden så klubbande ordförande Jan-Ola Olsson igång mötet och det var sedvanliga   förhandlingar med redovisning av en 47 sidor lång verksamhetsberättelse  (hitta den här: http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Borjaskjuta/Hittadittdistrikt/SkanesSkyttesportforbund/Gevar/Gevar/Nyheter/ARSMOTEGEVARSSEKTIONEN2015/) och val. Tyvärr så blev det så att årsmötet inte kunde välja full styrka av de funktionärer som behövs i vår organisation, det blev en vakant i styrelsen och en vakans i valberedningen. Här får vi göra en allmän uppmaning till alla inom skytteskåne att börja fundera på lämpliga kandidater till dessa tomma platser, utan engagerade ledare på olika nivåer i vårt skytteland kan vi inte hålla den höga service till skyttar och föreningar som vi har.

Mötet avslutades med information om Fält-SM, som nu har en hemsida (faltsm2015.skyttesport.net) och  demo om Ind-TA (http://public.indta.idrottonline.se/) även kallat Tävlingskalendern.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar