Toppbild

Toppbild

söndag 19 april 2015

Träningsläger i Gullabo

I helgen har jag och Emelie varit på träningsläger i Gullabo med junior/utvecklingsgruppen. Vi var ett gäng på 14 skyttar både juniorer och några seniorer från hela Sverige. Vi åkte dit tillsammans med 3 andra skyttegymskompisar och här kommer en lite sammanfattning av helgen. 

Vi åkte i fredags och det var Emelie och våran nya chaufför Ida som körde och vi var framme runt 18.00. Vi börja med mat och sedan ett teoripass om vindträning. Kvällen fortsatte sedan med lite fri lek. Vi sov,och åt på skjutbanan vilket fungerade väldigt bra.

Lördagsmorgon vakna vi tidigt och det var frost på bilarna men det vara bara att klä på sig och ge sig ut i kylan. Hela poängen var att vi skulle få träna på vind under helgen och det fick vi, det blåste på ganska bra stundvis. Vi började förmiddagen med att träna helt fritt, sedan lunch och ett teoripass i vapenvård. Eftermiddagen fortsatte med en ställningsfinal och sedan var det bråttom att packa ihop för 17.30 skulle bilarna rulla mot en hemlig aktivitet.

Väl framme i Emmaboda stod det klart att vi skulle köra Go-cart. Vi fick ta på oss fina overaller och hjälmar och så blev vi uppdelade i grupper. Sedan körde vi 2 heat i varje grupp och den personen med den bästa tiden i varje grupp hamna i en A final. Vi andra hamna i en B, C och D final. Det var många av oss som inte hade kört Go-cart innan så i början var det lite tantvarning på körandet men sen gick det undan och i finalen var det ingen som tog hänsyn till någon, där gällde det bara att komma fört i mål. Bäst från oss var Andreas som sluta 2:a.

Söndagen började lika tidigt men dock inte lika kall men det blåste lite mer en lördagen. Vi började med att skjuta valfri ställning och sedan körde vi en liggfinal. Efter det var det lunch, lite genomgång av kommande tävlingar, vapenvård och hemfärd. På vägen hem tog vi en sväng inom Kosta outlet så runt 18.30 var vi framme i Sävsjö.

Vi tycker alla att det har varit ett toppenläger, vi har lärt oss väldigt mycket, bland annat hur man skjuter i vind och vi har haft riktigt roligt. Ett jättetack till Johanna och Håkan som har fixa det och ett väldigt stort tack till alla som har fixat maten. Den har varit helt fantastiskt  god!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar