Toppbild

Toppbild

lördag 1 augusti 2015

SM-Veckan Dag 6

6:e dagen på SM och det inleddes med en trevlig nyhet. I torsdags när våra tjejer sköt så fantastiskt bra och vann lag SM-Guld. Det var så bra så att det även var nytt svenskt damjuniorrekord!

Dagens skytte var SM 3x20 för damer med Emelie och Johanna
Johanna, 557
Emelie, 564

Det räckte inte till någon finalplats. Lagmässigt var det bra med 1121 vilket var nytt damjuniorrekord det också, tyvärr höll det bara i 10 minuter tills Gullabo gick om och sköt 1125 och det slog därmed sitt eget rekord. Tjejernas resultat räckte till en 4:e plats i dagens lagtävling, vilket vara samma resultat de fick från förra året men poängnivån var mycket högre idag. Mästare blev Linda Olofsson, Kinneved.

Viktor sköt herrjuniorernas 60 skott liggande. Han sköt stabilt och fick ihop 596.4 vilket räckte till en 2:a plats i klass HJC. Segrare i finalen blev Ludwig Wässman, Björksta.

Resultat 3x20 Dam:

Resultat Herrjunior 60 ligg:

Efter tävlingen åkte Johanna och Emelie till campingen där de bor och paddlade lite kanot för att ladda om inför sista dagens skytte imorgon, damjunior 3x20.