Toppbild

Toppbild

söndag 1 november 2015

Nationella SM - Sittande

Dag 2 på SM och nu var det sittande för seniorer och veteraner och nästa en helt ny uppställning skyttar i skjuthallen i Linköping. 40 skott sittande med decimal stod på programmet. I år hade även flera landslagsskyttar anmäls till till sittandetävlingarna, Machaela Arvidsson, Marcus Madsen, Karl Olsson och Marie Engqvist, är det Sm så är det....

Johanna gjorde sin tredje! sittandetävling med stöd någonsin och det blev fina 400 poäng i heltal men i decimal blev det 418,5 vilket inte räckte så långt idag. Det krävdes över 421 för att gå till final och de ledde på över 424 men i veteranklassen var de 2 skyttar över 425 efter grundomgången. Bleingeföreningen Eringboda/Backaryd vann lagtävlingen och hade dessutom 2 skyttar på pallen.

Efter skjutningen skulle vi till IKEA och äta men det skulle hela Linköping oxå så vi fick backa på det. Vi åkte hem innan finalerna där vi fick rapporter om ett skånskt silver i seniorklassen genom Sarah Nilsson, Ystad,  och ett brons i veteranklassen genom Annika Grenander, Tomelilla.

En trevlig helg är avslutad med tyvärr få skyttar från sällskapet men desto fler skånska skyttar. Nästa år avgörs SM i Fagersta. Då hoppas vi på mer samordning med ort nummer 2 och dessutom lite snabbare tävlingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar