Toppbild

Toppbild

måndag 7 november 2016

Viktigt i vecka

Vi är inne i en väldigt intensiv period nu på skyttet med många tävlingar och hemmabanetävlingar, se till att vara med på så mycket som möjligt om vi vill!

Viktigt denna vecka

1. Föreningsmästerskap Luftgevär Falling Target Sittande. 2 mästerskap: Ungdom och Senior (se mer information i annan inlägg). Detta skall skjutas på tisdag 8/11.

2. Skjut föreningsomgången i luftgevärstävlingen Skyttiaden. 40 skott (heltal) i respektive klass för de som är mellan 11 till 25 år. Se annat inlägg på bloggen om regler och förutsättningar. Detta måste skjutas senast torsdag 10/11. Se till och skjut nu och lämna in lappen till jouren.

3. På lördag 12/11 är det omg. 2 i Serietävlingen Luftgevär på Wendesbanan. Start 09:00 och det är anmälan på plats. Man kan boka skjutlag om man vill och då gör man det på banan i veckan. Så många som möjligt som sköt omg. 1 bör delta men även de som inte var med i omg.1 kan skjuta. Serietävlingen skjuts i 6 omgångar och 4 omgångar räknas.

4. Sedan finns det en hemmabanetävling som heter Skåne Open. Där skjuter man 20 skott i månaden i november till mars och 3 omgångar räknas. Denna skall skjutas senast siste november. Mer info finns i annat blogginlägg. Lämna i lappen till jouren.

5. Nu kan man anmäla sig till vår egen tävling Sparbanken Cup som avgörs på Wendesbanan den 3-4 /12. Mer info och föranmälan på tavlan på skjutbanan. Anmälan senast 21/11.

6. Ha roligt!

 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar