Toppbild

Toppbild

söndag 28 oktober 2018

Fältskjutning på Rinkaby skjutfält

Idag har det varit fältskjutning för gevärsskyttarna på Rinkaby skjutfält med Göingekretsen som huvudarrangör. Sällskapet hade 5 kikarskyttar som tävlade, vi stod för serveringen och vi markerade mål nummer 4 (av 5).

På söndagsmorgonen möttes vi av snö och kyla och det höll i sig hela dagen...det var riktigt kyligt. Denna fältskjutning hade lite nyheter främst för kikarskyttarna där de hade kortare skjuttider samt dubbelmål på 1 ställe. Dessa förändringar har till syfte att göra kikarskyttet till en lite mer utmaning och efter tävlingen så var det många som funderade kring om detta vara bra eller dåligt, de flesta tyckte nog det var roligt med utmaningar även om vissa tyckte kanske att skjuttiderna var lite väl i kortaste laget (ner på 20-30 sekunder). Har ni åsikter så lämna till distriktets 300m-grupp.

Bästa kikarskytten för dagens hade 25 av 30 träff så svårare var det allt, både med det nya men även med vinden idag. Våra skyttar sköt:
Christians N, 21
Stefan, 20
Henrik, 17
Micke, 15
Christian S, 14

Vi tackar Göinge skyttekrets för en fin skjutning och vi tackar alla som var med och arrangerade från föreningen (som vanligt levererade vi en kanonfin fältskyttefika)

Resultat: http://indta.se/api/v1/fil/bilagor/ccb61af6-e61e-47d5-9cbd-79e8e09b97d6/resultatlistarinkaby2018_10_28.pdf
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar