Toppbild

Toppbild

torsdag 3 oktober 2019

Inspirationsdag med fokus Barn- och ungdomsidrott


Johanna behöver hjälp den 27 oktober

Vi i sällskapet är med i Svenska skyttesportförbundets projektet Target sprint som går ut på att starta upp en helt ny gren i Sverige. Hela projektet finansieras av Framåtfonden som är en satsning för att få fler att röra på sig från Riksidrottsförbundet och Svenska spel. Target sprint är precis som skidskytte fast du åker inte skidor, du springer. Det är enkelt, roligt och ett helt nytt sätt att tävla och träna på. Vi i sällskapat har fått två helt nya Target sprint ställ för att vara med i projektet. Johanna är projektledare för det hela och andra skånska föreningar som är med är Ystad och Svedala. 
Ni kan läsa mer om det här
Ni kan även lära er mer genom att kolla på filmen

Den 27 oktober ska Skåneidrotten arrangera en inspirationsdag med fokus på barn- och ungdomsidrott där bland annat systrarna Kallur kommer och pratar. På eftermiddagen finns det 3 valbara pass där Target sprint är ett av passen. Det är vi i sällskapet som håller i detta pass. Mer info om dagen kan ni läsa på inbjudan. Jag behöver hjälp denna dag!

Antigen kan man var med på hela dagen och ta del av föreläsningar, frukost och lunch, då anmäler ni er här 

Eller så är ni bara med på eftermiddagen och hjälper mig/testar att skjuta Target sprint och då mailar ni mig på johannajojo95@hotmail.com eller skriver upp er på lappen på banan.

Hela dagen är kostnadsfri. Förbundets kommunikatör kommer även komma och filma det vi gör för ett framtida inslag i webbmagasinet Träffsäkert. Har ni frågor, kontakta Johanna.

Hoppas vi ses!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar