Toppbild

Toppbild

söndag 1 december 2019

LF-Open

LF-Open fortsatte under lördagen och söndagen i danska Eskilstrup. För våra 3 skyttar har det verkligen varit lite upp och ner under helgen, både fina resultat, sjukdom och lite besvikelser.

Maja har tyvärr haft en riktigt tuff helg resultatmässigt och hon får inte skyttet att stämma just nu, vi hoppas det löser sig framåt för Maja.

Isac hade 2 stabila omgångar över 600 poäng vilket var hans 2 bästa resultat på tävling för säsongen, tyvärr jag Isac sjuk under lördagen så det blev inget skytte där för honom.

Viktor hade en resultatmässigt riktigt fin helg, 3 stabila resultat på 617.1, 617.5 och 619.2 (med 38 tior i rad) vilket gav plats 3-4 i grundomgångarna och finalplatser i samtliga tre finaler. I fredags final blev han 3:a, i lördags final sköt han 248.0 och vann klass HJ och under söndagen gick det lite sämre i finalen och hans blev 7:a. En riktigt fin helg för Viktor i en tävling där både svenska, danska och finska herrjunioreliten var på plats

Från föreningens del har vi haft gott om supportrar på plats, under fredagen var Per, Annelie och Sven och sedan blev vi avbytta av Pernilla och Roland som var där från fredag kväll till söndag

Resultatlistor och bilder går att finns på Tingsteds Skytteförenings hemsida - men även på SkytteOnLine.se

Resultat

Bilder (från arrangören)

Resultatkort (klicka vidare i menyn)


Fotocred: Arno Brinkman (Facebook-sida)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar