Toppbild

Toppbild

söndag 7 juni 2020

DM Gevär Liggande och LG omg. 2

Idag var det hemmabanetävling gånger 2 på Wendesbanan. Vi sköt DM Gevär Liggande på hemmabana och detta kombinerade vissa skyttar med att skjuta Länsförsäkringars Gevärstävling omgång 2 .

Vi hade mycket fint skytteväder idag på skjutbanan och vi var 4 kikarskyttar och 6 diopterskyttar från sällskapet på plats idag och dessutom en stab med massa ledare och föräldrar på plats så det var riktigt trevligt på skjutbanan. Mia hade dessutom ordnat fika till oss med ägg- och sillmackor, bullar, kaffe och rabarbersaft så vi hade det bra.

De flesta av våra skyttar sköt ett helt mästerskapsprogram liggande med huvudskjutning, enkelserie och final så att de kunde vara med i det skånska mästerskapet. Vi hade dessutom föreningsmästerskap i Gevär liggande i föreningen idag.

Resultat föreningsmästerskap liggande
1. Albin Sandmark, 335
2. Niclas Jönsson, 331
3. Oskar Larsson, 319
4. Hannes Nilsson, 297
5. Linus Nilsson, 293

Albin blev dessutom 2:a i det skånska mästerskapet för juniorer och Niclas blev 3:a

Våra kikarskyttar hade också en dag med väldigt hög resultatnivå och i det inofficiella skånska mästerskapet (som förhoppningsvis på sikt kan bli ett riktigt skånskt mästerskap) blev det 3 pallplatser för de våra

1. Henrik Nyberg, 349
2. Christian Schröder, 348
3. Sander Nyberg, 347

Många av våra skyttar räknade dessutom de 4 första serierna idag till LF omg 2. De som inte sköt LF idag kan göra det i veckan. Om man vill göra det på tisdag - hör av er till Henrik Nyberg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar