Toppbild

Toppbild

söndag 5 juli 2020

SSM Gevär

Det har varit ont om tävlingar även om nu vissa restriktioner har lättas, speciellt större då det är en utmaning att genomföra dem. SSM Korthåll skulle skjutits i Ringamåla under lösdagen men den fick ställas in. SSM Gevärsmästerskapet genomfördes med ett speciellt anpassat program där dagen egentligen delades upp i 3 olika delar - allt för att ha så få skyttar på plats som möjligt på tävlingsplatsen. Arrangören av detta var Sölvesborgs Skytteförening och Bromölla skytteförening och tävlingen avgjordes i Sölvesborg på deras bana med elektronik. 6 skyttar från sällskapet deltog, 5 kikarskyttar och en juniorskytt.

Här kommer lite referat från våra skyttar:

Sydsvenska mästerskapen i 300m bana 2020

Under söndagen begav vi oss till den nyinvigda Yndebanan i Sölvesborg för att skjuta SSM. Förutom lite blandade vindar var det ganska bra förhållanden skytteförhållanden. Dock bråkade tekniken något vilket ledde till lite förseningar.

I kikarklass hade vi nytt deltagarrekord med 18 deltagare av 47 anmälda skyttar totalt. Sällskapet hade 6 anmälda skyttar, 5 kikarklass och Albin i juniorklasserna.

Resultat:

Kikarklass: 
Christian 348p och ett SILVER
Henrik 343p
Sander 336p (efter ett förargligt skott på fel tavla)
Per J 190p
Kalle 185p

Junior ligg:
Albin 221p och ett SILVER

Junior Ställning
Albin 275 poäng och ett GULD!

Stort GRATTIS till våra medaljörer!

Mer resultat och bilder hittar ni här.

PS. Kikarklassen hade inofficiellt mästerskap och vi säger stort grattis till Christian för ett silver. Förra året var det med några kikarskyttar på SSM och i år ännu fler. Nu när intresset så stort så vi får hoppas att man tar beslut på regionkonferansen i höst att även göra officiellt liggandemästerskap SSM till 2021 DS.

Fotocred: Nyberg och MartinaInga kommentarer:

Skicka en kommentar