Toppbild

Toppbild

onsdag 17 februari 2021

Digitalt Årsmöte - Check!

 Idag har Christianstads Skyttesällskap genomfört sitt årsmöte, enligt tradition de senaste åren har vi det i vecka 7 och trots pandemin och reglering om att man inte får träffas i stora grupper så kunde vi genomföra det idag på ett bra och lyckat sätt.

Mötet genomfördes digitalt, vilket är unikt i föreningens 190-åriga historia,  på Teams med 25 deltagare (några färre än vad det brukar vara......det var ju ingen mat och ingen prisutdelning). Det hela gick mycket bra med Per som skötte ordförandeklubban (som i år var en hammare) och Jonas som skötte support och tekniken. 

Dagordningen var den vanliga och verksamhetsberättelsen presenterades med en film även i år gjord av Johanna (dock kortare än vanligt), bokslutet presenterades och valen genomfördes. De flesta val var omval men Lotta Nilsson nyvaldes till revisorssuppleant och Hannes Nilsson nyvaldes till Ungdomsrådet.

När det gäller mat och prisutdelning så får vi be att återkomma - vi hoppas kunna genomföra det vid ett senare tillfälle i år. 

TACK alla som deltog
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar