Toppbild

Toppbild

söndag 8 augusti 2021

SM Korthåll Ställningar

 Sista dagens på SM och på programmet stod Korthåll Ställningar, Drygt 70 starter varav 3 st från sällskapet

Hugo, 177 (var nära nytt pers. men tappade lite trist på slutet)

Albin, 175

Viktor, 186 - och gick in som 9:a i finalen

Viktor bildade föreningslag med Albin och det blev en 4:e plats för dem idag. Viktor ingick även i det skånska förbundslaget som tog SM-Guld!

Finalen blev en blåsig tillställning och bra skott delades med dåliga. Viktor slutade 7:a på 321 poäng i en final som vanns av Kalle Olsson, Bromma-Solna, på fina 336. Vår fd. föreningsskytte Emelie Johansson (numera i Vellinge) vann ett brons!  Ingemar Månsson vann veteranmästerskapet. 

Det fanns även en extratävling under Sm för de som tävlade alla 3 dagarna, den kallas för Supermästare och den vann Viktor med den låga placeringspoängen 10 totalt. 

Vi dagens prisutdelning så var det många som tackade oss i sällskapet för fina tävlingar och fina arrangemang, många nämde den fina servicen med bra skjutledare (Oscar), snabb resultatrapporteting och fint utbud i serveringen. Alltid roligt att få beröm för det man gör. Citat en ledare från Skyttesportförbundet:  - Jag hade önskat att det avgjordes en stortävling hos er varje år" 

Tävlingarna har gått mycket bra utan strul och vi fick även hjälp av ledare och skyttar från bl.a. Bromölla, Vellinge, Öved-Östraby och Dagstorp-Lilla Harrie nu under banskyttedagarna. Jag vill också rikta ett speciellt TACK till alla i föreningen som hjälpte till med att genomföra denna tävling - en viktig tävling för många anser jag och nu hoppas jag att vi få åka på fler i framtiden. Ett speciellt TACK till Thomas för fältskytte och teknik, Pernilla för ansvar för serveringen och Mia för det fina prisbordet. 

Resultatlista för hela tävlingen

Reportage hos Skyttesportförbundet


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar