Toppbild

Toppbild

söndag 6 mars 2022

Ledarvård

 Under lördagen hade vi i sällskapet en strategi-, inspirations och ledarvårdsdag. Inbjudna var styrelsen, jouren och andra funktionärer och ledare i föreningen, vi var 17 st som deltog. 

Detta event inleddes med att vi träffades på Wendesbanan där vi hade workshop om visioner för föreningen, aktiviteter för att återstarta efter pandemin samt planer för olika aktiviteter det närmaste året. Det blev en inspirerande eftermiddag där alla fick komma till tals med sina tankar och idéer och vi har nu ett digert inspirationsmaterial som styrelsen skall jobba vidare med och prioritera. Det kom fram många nygamla aktiviteter som vi vill starta upp igen men även några nya som vi skall ta vidare. Vi fikade ju naturligtvis också och då snabbplanerade vi den kommande 24-timmars tävlingen. Ämnen  som bl.a. diskuterades var rekrytering, trivsel, träningar, byggnader och nya skyttegrenar. 

Sedan omgrupperade vi och åkte till Österlövs Byakrog där vi hade Ledarvård för våra hårt arbetande ledare och funktionärer i sällskapet. Vi skulle laga mat tillsammans och äta den. På plats i Österslöv så blev vi uppdelade i 3 olika matlag som fick i uppgift att laga varsin rätt till dagens 3-rätters. På menyn stod det:

Förrätt: Stekt abborre med äpple- och limedressing

Huvudrätt: Oxfilé med rödvinssky och rostad potatis

Efterrätt: Byakrogens äpplakaga med hemmagjord vaniljsås

Det blev en spännande och trevlig utmaning att vara 17 st kockar i samma kök men alla grupperna klarade det galant med stöd av Byakrogens kock, det blev mycket gott och vi lärde nog oss alla något nytt om matlagning också. Kvällen avslutades vid 22.30 tiden och då åkte vi hem mätta, nöjda och belåtna. Nu är vi inspirerade att ta nya tag i skytteföreningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar