Toppbild

Toppbild

söndag 24 april 2022

Swedish Youth Open

Rapport från Amanda och Martina som i helgen var på tävling i Sävsjö, Swedish Youth Open 

Fredagskvällen började med träning mellan 17 och 19. Det var varmt, nervöst och spännande. Blev tillslut 60 skott skjutna 569.1 poäng Sedan körde vi till vår lilla stuga på campingen, fungerade bra för två personer men fyra då hade det varit riktigt trångt.

 Lördagen började vid halv nio med riktig vapenkontroll (med klistermärke på bössan). Klockan 10 började första skjutningen 40 skott decimalt som gick bra 391,5 med en serie över 100. Efter det var det mat pastasallad, och på eftermiddagen var det bl.a. tipsrunda, stafett och pingis och spela spel. 15.30 var det dags för nästa tävling. Det var jättevarmt i skyttehallen så lite jobbigare att skjuta och det märktes på de flestas resultat. 386.7 Spaghetti och köttfärssås till middag och sen var det Biotajm och samtidigt var det föreläsning för föräldrarna. Vid halv nio lämnades hallen för en skön natts vila.

Söndagsmorgon och frukost och slutstädning av stugan innan det var dags för samling halv tio. Där höll Björn i en liten uppvärmning av de viktigaste delarna av kroppen. Nacke, axlar, handleder, bål, knä och fötter. Dagens tävling blev för ståskyttarna 60 skott. Mitt i provskotten fick Amanda problem med tavlan så när det var 3 minuter kvar av provskotten fick hon byta tavla. Som tur va så var det till granntavlan, men det gick bra. Hittade rätt direkt. Dagens resultat blev 596.2

Dagen avslutades med prisutdelning (alla fick medalj) och sen hade de extra priser som lottades ut men där hade andra turen med sig. Jag frågade Amanda om hon ville hit igen och Jaaa det vill hon. Så är du sugen på att åka bort en helg så passa på att träffa nya kompisar som har samma intresse.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar