Toppbild

Toppbild

fredag 6 januari 2023

Swedish Cup

 Då var Swedish Cup äntligen tillbaka efter några stängd pandemiår. Mycket var sig likt men även lite nyheter, främst att skyttecntrat var ombyggt vilket gjorde att omklädningdsrum och livevisning var inne i en dansstudio/gympasal, det vara färre gevärsbanor än vanligt och det var ett nytt finalprogram från ISSF. 

Sällskapet har Viktor, Amanda och Albin som skyttar på plats, 20 tavlor, Thomas i sekretariatet och i publiken har vi sett Isak C, Martina, Per, Annelie, Linda och Maja. 

Mycket nervositet och spänning på en stor tävling för Amanda och Albin son var debutanter, att tex ha en domare som går bakom sig kunde vara påfrestande - men det skapar erfarenhet. Resultaten får våra skyttar har varit lite upp och ner. De sköt

Viktor: 615.0, 620.7, 621.7

Albin: 608.5 (nytt tävlingspers), 605.8, 612.2 (nytt tävlingspers)

Amanda: 583.9, 587.5, 590.7

Finalprogrammet var det nya i ISSF:s program där de 8 skyttarna alla sköt 3 5-skottserien - därefter åker 2 skyttar ut, de skjuter ytterligare en serie och 2 skyttar åker ut och efter 25 skott åker 4:an ut och en bronsmedaljör kan koras. Sedan blir det matchfinal för de 2 återstående skyttarna där de skjuter skott för skott. Är man bäst får man 2 poäng och vid lika poäng så får skytten en poäng. Sedan gäller det att komma upp till 16 poäng för att vinna. 

Uppdatering följer....

Resultat: MLRes - www.megalink.no (skyttesport.net)

MLRes - www.megalink.no (skyttesport.net)

Bilder: Per, Martina, Gevärssektionen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar