Toppbild

Toppbild

måndag 18 augusti 2014

Skåne VS Halland

I går avgjordes den prestige fyllda länsmatchen mellan Skåne och Halland i det regniga Furulund. Vi var 8 skyttar från varje lag och 3 st sköt 3*20, 3 st 60 ligg och 2 st sköt en nationell ställningsserie gånger 2.
I Skånes lag var båda Jojo och Joggy uttagna för att försvara den röd-gula flaggan. 

Joggy sköt 3*20 mötte Sara Maibach från Halland och förlorade med 549-554. Joggy ledde med 2 poäng efter knä och ligg men i stå gick Sara om och vann matchen. Jojo sköt nationellt och börja väldigt svagt med 176 och förlorade sin första match. Efter det tog hon igen lite och sköt lika på 183 poäng. Inför knä låg hon under med 4 poäng men bet ihop och avsluta med en fin 49:a.

Det var väldigt jämt i matcherna och det såg lite mörkt ut för Skåne ett tag, speciellt när Anna norrman drog till med en 582 i 3*20. Men när det såg som mörkast ut plocka Skåne fram sina 3 liggspecialister som sköt bar och tog hem 3 raka segrar. Totalt vann Skåne med 5,5-4,5 poäng. I totalpoängen skillde det bara 6 poäng så det var tajt.

Efter matchen var det fika med smörgåstårta och kladdkaka, det var mums.

Stort Grattis till Skåne och Furulund som genomförde tävlingen och till Halland säger vi bra kämpat och vi ses näst år fast då hos er.
 2 glada Skåningar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar