Toppbild

Toppbild

onsdag 18 mars 2015

Årsmöte Skånes Skyttesportförbund

Ikväll var det årsmöte i Skånes Skyttesportförbund i Höör på Jägersbo, eller rättare sagt i en samlingslokal på campingen på Jägersbo. 19 föreningar var representerade på mötet samt några fler observatörer så vi var ca 30 personer. Sällskapet var representerad av undertecknad.

Mötets inledande formalia flöt på bra men när vi kom till valen tog det stopp. Vi kunde inte välja någon ordförande för att det fanns ingen kandidat. Detta ledde till att mötet fick ajourneras men förslag om nytt möte den 27/4 för att då försöka välja en ny ordförande och fortsätta årsmötet.

Man kan väl på det hela säga att läget är mycket kritiskt i Skånes Skyttesportförbund när vi som det näst största distriktet i landet inte kan få fram en kandidat som vill engagera sig i den viktiga ordförandeposten. Enligt uppgift finns det kandidater till de övriga posterna i styrelsen så det finns förutsättningar till ett bra styrelsearbete.

Nu måste alla skånska skytteföreningar ta tag i denna frågan och vaska fram lämpliga kandidater till ordförande men även till andra poster i sektionen som är vakanta. Nu måste vi tänka till, läget är allvarligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar