Toppbild

Toppbild

måndag 9 mars 2015

Rösta på oss i tävlingen - Rätt start i livet

Nu behöver vi all hjälp vi kan få från alla i föreningen (och era vänner, kompisar, barn, barnbarn, släktingar och så vidare) Vi har blivit som en av 8 föreningar nominerade till tävlingen "Rätt start i livet" och tävlingen går ut på att samla röster på sociala medier som Facebook och Instragram. Under perioden 9/3 till 2/4 skall vi samla så mycket röster som möjligt. Hjälp oss att lyckas!


Christianstads Skyttesällskap har chansen att vinna
100 000 kronor i Rätt start i livet!

Rätt start i livet är ett initiativ av företaget Advania där laganda och fysisk motion lyft som viktiga byggstenar för att skapa miljöer och sammanhang där barn och ungdomar kan känna gemenskap.
                                        
Det är utifrån dessa kriterier som vi är med i tävlingen som pågår mellan den 9 mars och 2 april. I prispotten finns 275 000 kronor som ska delas ut enligt följande:

·         Ettan mottar 100 000 kr
·         Tvåan mottar 75 000 kr
·         Trean mottar 50 000 kr
·         Fyran till åttan mottar 10 000 kr var

Nu är det upp till oss att få mest poäng!
  
Så här går det till


Där ger du din röst genom att gilla eller skicka in en film eller bild. Du behöver en Facebook-profil eller Instagram-profil för att rösta. Du kan ge din röst en gång på Facebook och en gång på Instagram, totalt 6 poäng per person.

Facebook = 1 poäng för att gilla på Facebook. Välj att lägga till en kommentar och dela för bättre spridning.   Länk till var du kan rösta: http://rattstart.advania.se/nomineringar/nominering/?itemid=9b8cc281-b48e-11e4-93f7-005056bc0bdb. OBS! Viktigt att ni delar att ni har röstat så att alla era vänner ser detta så att de också kan gå in och rösta. 

Instagram = 5 poäng för att ladda upp en film eller bild på Instagram under hashtaggen #rättstart2015 + #christianstadsskyttesällskap. (OBS! Tänk på rätt stavning). Du kan ladda upp hur många filmer och bilder du vill under hashtaggen men endast ett bidrag per profil räknas till poängen. Poängen från Instagram uppdateras vardagar mellan kl. 16-17.
#Rättstart2015
#Rättstart2015 utgår från en målsättning om att barn och ungdomar ska leva ett hälsosamt liv. Vi tycker att skolan är viktig och vi vill också att så många som möjligt ska delta i aktiviteter där man kan känna gemenskap.
Vad är #Rättstart2015 för dig? Lägg upp ditt bidrag på Instagram under hashtaggen #Rättstart2015 och hashtaggen för Christianstads skyttesällskap #christianstadsskyttesällskap.
 Vilka är Advania?
Advania är med sina över 1000 medarbetare i Sverige, Island och Norge en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Med en uttalad målsättning att vara den mest flexibla och värdeadderande leverantören hjälper vi våra kunder inom områdena IT-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, IT-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter. Vi är certifierade inom ISO 9001 och ISO 27000. www.advania.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar