Toppbild

Toppbild

onsdag 3 juni 2015

Prisutdelning för Rätt Start i Livet

Igår var det verkligen glatt och livat på skjutbanan, det var dags för avslut och prisutdelning i tävlingen "Rätt Start i Livet".

Dagen till ära hade vi en extra jippotävling som vi kallade "Rätt Start Cupen" där alla som ville fick skjuta en liten grundomgång på korthåll på 10 skott och sedan på det sköt vi en cupfinal där vi tillslut fick fram en segrare. Vi hade drygt 30 skyttar som kom till start i denna cuptävling. Skyttarna delades upp i 2 klasser inför finalen: "nybörjare" och "rutinerade".

Advania var på plats med VD Micke och marknadsansvarig Johanna. De fick en visning av skjutbanan och sedan fick de också skjuta. VD Micke hade erfarenhet av skytte tidigare då han som 12-åring hade varit förbundsmästare luftgevär sittande i Södermanland. Han visade verkligen att han kunde skjuta, efter lite träning och extra inskjutning så slutade han med 96 poäng vilket var en mycket imponerande poäng.

Kvällen fortsatte med att Advania delade ut checken på 75000 SEK till oss och vi tog lite fina foto på våra ungdomar med checken i lufthallen. Vi passade även på att tacka Advania och vi gav dem en bok om Sällskapet samt en snyggt standar.

Kvällen avslutades med 2 st cupfinalen i "Rätt Start Cupen" där de 10 bästa i varje klass sköt skott-för-skott och den som hade sämst skott i varje omgång fick en varning och efter 2 varningar åkte man ut. Det hela följdes med live-visning i samlingslokalen och det var som vanligt mycket spännande. Samtidigt så mumsade alla på en supergod tårta som hade ett extra fint tryck på sig.

Resultat Nybörjare
1. Noel
2. "Niklas mamma"
3. Hedda

Resultat "Rutinerade"
1. Viktor
2. Thea
3. Macke

Vill härmed passa på att återigen tacka alla som röstade på oss, Advania, alla som kom denna kväll och de som ordnande denna kanonkväll!



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar