Toppbild

Toppbild

söndag 10 april 2016

SSM Fält

Fint vårväder, vitsipporna är just utslagna i bokbackarna - en perfekt inramning för SSM Gevär Fält på Ravlunda skjutfält.

Senast vi var på fältet var det SM för nästan ett år sedan. Nu var vi där igen med Bengt Bengtsson som banläggare och Göingekretsen som organisatör av tävlingen. Sällskapet hade hand om station 6 hela dagen och det visade sig vara ett av de svåraste målen.

Man kan säga att för de flesta av våra skyttar gick det mycket bra idag. Tävlingen hade 7 stationer och de 5 första var till grund i diverse olika tävlingar och sedan var det 2 mål till och totalt för mästerskapet.

Våra skyttar sköt
Fredrik N, 39 träff av maximala 42
Oscar, 38
Stefan, 37
Viktor, 36
Sven, 26
Bengt, 17
Riccy, 12
Micke N, 13

I mästerskapet gick det då så här för våra toppskyttar
Fredrik N med 39 träff vilket var toppresultat i Seniorklassen och särskjutning mot Daniel Henriksson om segern. I särskjutningen sköt Fredrik 3+2 medans Daniel sköt 6+0 och vann därmed. Fredrik alltså 2:a i mästerskapet
Oscar slutade 4:a i mästersket på 38 träff
Viktor 9:a på 36
Stefan A blev 5 i veteranmästerskap

I föreningslagstävlingen blev det guld för vårt lag på 86 träff. Laget bestod av 4 skyttar och de 3 bästa räknades och det var resultatet från de 5 stationerna. I laget ingick Fredrik, Stefan och Oscar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar