Toppbild

Toppbild

tisdag 3 maj 2016

Träningsläger

Under valborgshelgen var Johanna och Emelie på läger med utvecklingsgruppen i Eskilstuna. Det var ett läger på tre dagar som börja i torsdags med resa. Min och Andreas resa börja tidigt här i Skåne för att sedan fortsätta upp mot Sävsjö för att plocka upp Emelie och Ida, vi passa även på att hitta några gamla lärare och sno kakor från Oscar och Joggy i skolans bageri.

Med en väldigt fullpackade bil (pappa trodde inte det skulle gå men det gick) körde vi upp mot ett snöigt Eskilstuna, redan strax efter Norrköping börja det snöa och sen gjorde det de tills vi var framme. Just då kändes det inte så lockande med tre dagars träningsläger ute....

Men vädret vände och på fredags morgon var det bättre men eftersom alla inte hade kommit än körde vi första passet inne i Munktellarenan. På eftermiddagen flytta vi ut och det var mössa och vantar som gällde.

Lördagen börja med ett idrottspsykologi pass av en duktig tjej från Riksidrottsförbundet. Vi fick en lite utbildning som var första steget av fem i idrottspsykologi. Riktigt bra var det!

Dagen fortsatte med mycket skytte och något finare väder, inte så blåsigt och inte så väldigt kallt. Vi fick skjuta lite småtävlingar och även en halvmatch i lottade lag. På kvällen var det sedan gemensam middag med alla deltagare på en väldigt god kinarestaurang. Någon brasa blev det inte men vi hade en trevlig valborg ändå.

Söndagen började med en ställningsfinal och sedan var det fri träning fram till ca 13.00 då lägret sluta. Andreas trodde då att vi skulle kunna packa annorlunda så han gav sig på detta projekt men insåg väldigt snart att vi hade väldigt mycket saker...Så det var bara att ta ut allt och göra som vi gjorde på vägen upp. Resan hem gick bra och efter väldigt tydliga order från föräldrar så bytte vi chaufför ofta och gjorde många pauser. Många pauser gjorde oxå att jag körde upp på avfarten igen vid 22 tiden.

Ska vi sammanfatta detta så var det en bra helg, mycket skytte, mycket skott, mycket skratt, vi har lärt oss nya saker och vi körde bara fel en gång.

Jag tog inte mycket bilder från helgen tyvärr..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar