Toppbild

Toppbild

fredag 3 juni 2016

Föreningsinformation

Hej,

lite information till medlemmarna i Christianstads Skyttesällskap. Sommaren är här och det kommer att ske många aktiviteter som är relaterade till skytte. Här kommer lite information om dessa.


1. Vi behöver hjälp av vuxna på C4-lägret
Vi kommer att behöva en vuxen (över 18år) på plats på skjutbanan varje dag. Denna vuxna person hjälper våra 6 ungdomar att genomföra C4-lägrets deltagare varje dag där det kommer en grupp på förmiddagen och en grupp på eftermiddagen. Våra ungdomar vet vad som skall göras men den vuxna personen är där och stöttar dem i arbetet.  Vi behöver hjälp mellan ca 09:00-15:00 i 6 dagar (16/7, 17/6, 20/6, 21/6, 22/6, 23/6)
Kan ni hel- eller halvdag hör av er till Per Klemmedsson, per@klemmedsson.se, 0725-543489

2. Hjälpa till under Sm-Veckan
Som flera av er säkert vet arrangerar vi SM-Veckan i Gevärsskytte på skjutbanan mellan den 25-31/7. Under dessa tävlingar kommer ca 300 skyttar från hela landet göra 800 starter i 23 olika mästerskap. Till detta arrangemang behöver vi många funktionärer t.ex. i servering, kiosk etc. Vi behöver hjälp och vi hoppas att ni kan lägga 1-2 dagar av er semester på skjutbanan. De som kan kan höra av sig till Micke Nilsson, micke.nilsson@utb.kristianstad.se; . Skicka mail om vilka dagar ni kan och vilken tröjstorlek ni har.


3. Sommarlov på skjutbanan
Vi har sommarstäng på skjutbanan under hela juli-månad

4. Tårtkalas
Vi kommer att fira att vi under 2016 fyller 185 år som skytteförening. Det kommer vi att göra den 16/8 på Wendesbanan. Boka in detta datum redan nu. Mer information kommer senare

5. Senast nytt på Bloggen
Man kan alltid läsa senaste nytt i skytteföreningen på bloggen: http://christianstadskytt.blogspot.com/
Sedan kan man även läsa information på vår hemsida: http://christianstad.skyttesport.net/

Vi ses ute på skjutbanan

Per Klemmedsson
Ordförande Christianstads Skyttesällskap

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar