Toppbild

Toppbild

söndag 28 januari 2018

Nordöstra Skånes Idrottsgala 2018

I lördags var det dags för den årliga idrottsgalan i Nordöstra Skåne på Yllan i Kristianstad. Detta har blivit en tradition för oss i sällskapet de senaste åren då var har haft skyttar som kommunen vill gratulera för SM-Tecken. I år var det Oscar, Mimmi och Emelie som skulle firas på scen.

Från oss var vi 21 st som var med på galan som samlade över 600 deltagare och alla vara klädda för fest vilket också påtalades att det vara roligt att se alla "träningsoverallsmänniskor" finklädda. Våra skyttevänner från Lönsboda pistolskytteklubb var också på plats och de hade en ledare som var nominerad till årets trotjänare (men han vann tyvärr inte).

Ganska tidig på kvällen då fick för Oscar upp på scen för till JSM-Guld i Gevär Liggande och senare så fick Mimmi och Emelie gå upp med seniorvinnarna för SM-guldet med Skånes Förbundslag i Korthåll Ställningar.  Det var kommunalrådet Pierre Månsson som delade ut priserna och årets vinnare var både en blandning  av skytte, fallskärmshoppare, ryttare och handbollspelare för att nämna några. Förutom diplom och blommor till vinnarna fick föreningen dessutom en check på 5000 kr av kommunen.

Vidare under kvällen så fortsatte med utdelning av priserna i de olika kategorierna. I år så kan man säga att KDFF och IFK tog de tunga priserna. Det sista priset som delades ut var hederpriset som i år gick mycket välförtjänt till Peter Isaksson, C4-lägrets grundare, som nu i sommar gör sitt sista läger efter 30 år som lägerledare. Tusentals ungdomar i Kristianstad har varit på detta lägret och bl.a. att provat på skytte.

Kvällen underhållning var Nanne Grönvall, Patrik Isaksson och trollkarlen Douglas och det var bra tryck på publiken. Vi tackar alla för en trevlig kväll och vi ses nästa år igen!






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar