Toppbild

Toppbild

söndag 19 september 2021

Gåsaskyttet

Under söndagen avgjordes den traditionella tävlingen Gåsaskyttet på Wendesbanan, det blev ingen tävling 2020 men glädjande nog 2021. Flera skyttar vara glada att det blev tävlingar men tyvärr sy syntes Coronans effekter i ungdomsklasserna - tex endast 4 skyttar i ungdomsklasserna på 50m. 

Det var fint höstväder så vi fick en mycket trevlig dag på skjutbanan och vi kunde köra prisutdelningen utomhus. Tävlingen började med skytte på 300m där vi hade 3 skyttar till start, Albin, Oskar L, Hannes och Linus. Efter 2 omgångar så gick Oskar och Hannes till liggandefinal och Albin till ställningsfinalen. 

Oskar sköt sedan en bra final från sin 5:e plats och han slutade 3:a i sitt mästerskap. Albin sköt även i lagtävlingen GåsaCupen tillsamman med 2 skyttar från Mösterås och de vann den tävlingen.

Gåsakungar blev på 300m:

Ställning: Johan Yngvesson, Gammalstorp

Liggande: Mikael Norman, I16/Lv6 

Kikare: Jens Gustafsson, Sölvesborg


I Korthållsmästerskapet hade vi 5 skyttar till start, Albin, Hannes, Linus, Mia och Amanda. Albin drog till med 243 i grundomgången och låg på 2:a plats i finlen, en final där även Mia sköt men Albin föll tillbka i själva finalen. I ungdomsmästerskapet låg Amanda 2:a efter grundomgången och den placeringen hade hon även efter finalen. I den rolig lagtävlingen GåsaCupen så blev lager "GirlPower" med Amanda, Mia och Gun från Eslöv 3:a i en spännande tävling. 

Gåsakungar 50m:

Liggande: Anders Pettersson, Älmhult

Ungdom: Rasmus Jagerstål, Löberöd

Stort TACK till lla som var med och arrangerade idag! Det var många nöjda skyttar som lämnade Wendesbanan denna fina höstdag. 

Resultat

Vi hade även gjort en liten fin minneshörna där vi hade tänt ljus och hade ett foto på Erik, det ser ni på en av bilderna. 
Fler bilder, dessa från Bengt i Trelleborg

 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar