Toppbild

Toppbild

söndag 3 februari 2013

Nordöstra Skånes Idrottsgala

Det framgångsrika 2012 har inte gått helt obemärkt och de 5 SM/JSM-gulden vår förening har bidragit till ville bland annat kommunen uppmärksamma tillsammans med andra SM vinnare från kommunen och därmed blev våra skyttar Mimmi, Lotta, Johanna, Oscar och André inbjudna till årets idrottsgala på Yllan den 2/2. Vi var 12 st till som hängde med så totalt var vi 17 st från föreningen på denna fest där idrottare, ledare och prestationer skulle firas och vi var uppklädda som bara den.

Kvällen började med fördrink och sedan letade vi upp vårt bord där vi alla satt tillsammans och vi hade en bra placering snett framför scenen och det var också rätt nära buffébordet som dukades upp där det bjöds på lax, kallskuret, potatisgratäng, sallad och såser samt bröd och ost. Senare på kvällen fick vi kaffe och en liten semla med en dekoration på kvällens huvudperson ...mer om detta senare.

Galans första prisutdelning var just kommunens pris där seniorerna fick gå fram först och Mimmi skulle på scen men tyvärr hade Mimmi fått lämna sent återbud så ordförande fick gå fram och ta emot priset som bestod av ett personligt diplom och en blomsterkvast samt en check till föreningen på 5000 SEK (som gällde alla våra framgångar). Sedan var det juniorernas tur (Oscar, Johanna. Lotta och André)  att gå upp på scen och då intervjuades Oscar av kvällens värd Per Forsberg (känd från Viasat) och passade han på att berömma Oscar för hans snygga fluga och frågade varför det blev just den varav Oscar svarar att det var snyggare än slips vilket muntrade upp publiken. Uppe på scen var även vår föreningskompis Macke som tog emot pris för NM-segern i amerikansk fotboll.

Sedan fortsatte kvällen med utdelning av flera priser i olika kategorier som årets trotjänare, årets idrottsledare, unga idrottsledare, årets ungdomsförening som blev Kristianstad Predators där Macke ju är med, etc. Pistolskytten Oscar Nilsson från Lönsboda, som ibland är och tränar hos oss ibland, var nominerad till årets talang och årets stjärnskott vilket tyvärr han inte vann men han var nog rätt nöjd ändå för att bli 2:a i årets stjärnskott (rätt kul va......stjärnskott) fick man ett pris på 30000 SEK vilket nog kommer väl till pass i Oscars fortsatta satsning. Vi gratulerar honom och hälsar även han välkommen att träna hos oss så mycket han kan och vill! (Roligt att kunna hjälpa till!)

OS-medaljören Lisa Norden var på plats och var naturligtvis den stora stjärnan för kvällen. Hon fick en hel del priser och uppmärksamhet och trots att hon hade fullt upp hela kvällen så tog hon sig tid att prata med alla och ställde upp på foto med alla och det tillfället tog våra skyttar vara på. Lisa var även en del av kvällens efterrätt då hon var på bild på samtliga semlor som serverades till kaffet. IFK Kristianstad var även en av galans vinnare då de kammade hem priser i 3 kategorier, bl.a. årets förening.

Underhållningen för kvällen bestod bland annat av sång och musik från Lasse och Emil Sigfridsson, standup från Robin Paulsson och 80-tals sång från Pernilla Wahlgren.

Sammanfattningsvis en trevlig kväll och våra skyttar, ledare och föräldrar var mycket nöjda och alla sa att det här vill vi göra om så vi hoppas nu alla på nya framgångar så att vi kan åka på idrottsgala fler gånger!






 




 

5 kommentarer:

  1. Roligt att det uppmärksamades att vi har super duktiga skyttar i christianstads skyttesällskap.

    // Pernilla med familj

    SvaraRadera
  2. Ja ett riktigt stort grattis från oss alla till er alla duktiga skyttar 2013 kan bara bli bättre =)Johanssons

    SvaraRadera
  3. underbar kväll, och tack för träningen i er fina lokal! det kommer tränas mer där ifall det tillåts ;)

    /Oscar Nilsson Lönsboda

    SvaraRadera
  4. Tack för en kanon kväll!
    Vi hoppas verkligen att vi får möjlighet att komma tillbaka
    nästa år!
    Nu får vi hitta på något roligt för pengarna!

    // Micke

    SvaraRadera
  5. Grattis till er
    från ragge

    SvaraRadera