Toppbild

Toppbild

söndag 9 mars 2014

Thea vann Skyttiaden!

Thea vann Skyttiaden i klass 15rem för andra året i rad när riksfinalen i Eskilstuna avgjordes under lördagen. I grundomgången sköt hon stabilt med 40 st innertior och hon fick 421,7 poäng och en ledning med 0,7 poäng före nästa skytt. I finalen sköt hon också mycket bra med bästa 10-skottsserien för dagen med 106,5 poäng och hon vann på fina 528.2 och 2:an hade 523,5.

ETT STORT GRATTIS THEA! 

(Micke låter meddela att vi firar med tårta tisdagen den 18:e)

Föreningen hade 2 skyttar till i riksfinalen. Oscar inledde svagt men kämpade sig och och sköt 397,5 vilket han var nöjd med och det gav en 14:e plats i klass L17. Johanna började också dåligt men sedan gick det bättre och det slutade med 400,1 vilket är hennes nästa bästa tävlingsresultat i år och det gav en 20:e plats i tuffa klass L20.

Mer om tävlingen går att läsa här:
http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Sektioner/Gevarsektionen/Nyheter1/Nyheter2014/Skyttiadensriksfinalmed30-arsjubileum/

Vi övriga hemma som försökte följa tävlingarna hemifrån hade det kämpigt. Livevisningen fungerade stundtals dåligt så vi hade inte riktigt koll på vad som hände under dagen, som tur var så uppdaterades vi av SMS från Gry under dagen. Här kommer lite trevliga bilder som Gry har tagit:












1 kommentar:

  1. Grattis Thea! Grymt bra gjort!
    Bra kämpat av syskonen Klemmedsson!
    Då jag inte är hemma denna veckan så kommer tårtan den 18:e när vi har föreningsmästerskap!
    Thea: kebabtalriken tar vi vid ett annat tillfälle.... :-)

    SvaraRadera