Toppbild

Toppbild

söndag 1 februari 2015

Nordöstra Skånes Idrottsgala 2015

Man kan väl bara sammanfatta Nordöstra Skånes Idrottsgala 2014 så här:

VILKEN FANTASTISK KVÄLL!


Årets idrottsgala var som vanligt på Yllan och denna "firmafest för idrottsföreningar och utövare" i Nordöstra Skåne leddes av den eminenta konferenciern Per Forsberg som guidade oss  genom kvällen. Vi i sällskapet var där med en stor delegation på 22 personer och vi fick en fantastik kväll att minnas.

Det började med lite mingel och fördrink för oss och sedan stod buffén framdukad för alla på galan, maten serverades i 8 olika köers så det gick fort att få mat och vi hann precis sätta oss innan det var dags för vårt första framträdande på scenen. Kristianstad kommun med Pierre Månsson i spetsen firade kommunens SM-vinnare och det var väldigt många i år och det var 5 av oss som fick komma fram och få ett varsitt diplom samt 5000 kr till föreningen. Våra SM-vinnare  (alla i lag) var Oscar Klemmedsson (3 guld), Marcus Johansson (2 guld), Johanna Klemmedsson (2 guld), Emelie Johansson (1 guld) och Viktor Klemmedsson (1 guld). Johanna och Emelie passade också på att ta en "selfie" med kommunalrådet.

Efter lite mer ätande var det dags för nästa prisutdelningsrunda där vi hade Thea B Persson som var nominerad 2 gånger, Årets Talang och Årets Stjärnskott. I den mycket tuffa konkurrensen i dessa 2 tävlingar vann bowlingtjejen Jenny Wegner båda dessa kategorier men våra Thea blev inte lottlös heller för hos vann 30000 kr för sin nominering i Årets Stjärnskott och hon gjorde dessutom en mycket fin och spontan intervju på scenen vid prisutdelningen.  

Kvällen fortlöpte med mat, prisutdelning och underhållning på scenen med husbandet lett av Anders Liljekvist och sedan var det dags för kvällens höjdare för oss, prisutdelning i Årets Ungdomsförening där vi har en av de tre nominerade föreningarna, tillsammans med Röke IBK och Åhus Gymnastikförening. Johanna och vår ordförande Mikael Nilsson fick gå fram på scenen och spänningen var olidlig när motiveringen lästes upp och vi förstod att vi var vinnarna av ÅRETS UNGDOMSFÖRENING 2014.! Det gick inte att ta minste på glädjen och stoltheten bland oss alla när de fick motta en prischeck på 25000 kr till föreningen. Sedan blev det ett allmänt kaos och kramkalas när vi tog foton och senare även blev intervjuade av Kristianstadsbladets sportchef Patric Nilsson.

Niklas Strömstedt avslutade kvällen på scenen med en massa trevliga hits och vid sista låten "Oslagbara" så var Johanna, Emelie och Oscar framme på scenen och tog en selfie igen, ett bra avslut på en mycket trevlig kväll......vi kommer gärna tillbaka nästa år igen!


Vi kommer att uppdatera med bilder allteftersom........

1 kommentar: