Toppbild

Toppbild

onsdag 17 juni 2015

Grillkväll

På tisdagskvällen var det ungdomsrådet med extra stödtrupper som stod för arrangemanget på skjutbanan när de arrangerade den årligt återkommande Grillkvällen. Hela 45 personer var på plats och vi hade mycket trevligt.

Förutom grillat i form av korv och hamburgare med tillbehör så var det dessutom lite andra trevligheter. Vi började att gå en tipsrunda med lite konstiga frågor där flera av oss deltagare var svarsalternativen. Många tyckte detta var mycket märkligt men det kom fram senare under kvällen varför det vara så.

Efter maten så samlades alla i luftgevärshallen för "göra resultatet i tävlingen". Vi fick i grupper om 3 tävla i lite roliga lekar och den som sedan vann sin tävling blev det rätta svaret på tipsrundan. Vi fick bl.a. flytta ärtor med rör, flytta kakor på ansiktet, smälla ballonger, äta kolasnören med mera.

När det hela var klart så visade det sig att Micke hade gissat bäst med hela 11 rätt av tolv i tipstävlingen.

Det hela var en mycket trevlig kväll som uppskattades av våra medlemmar. Vi riktar vårt stora TACK till ungdomsrådet med Johanna i spetsen och övriga som var med och fixade med grillningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar