Toppbild

Toppbild

söndag 20 november 2016

RM/JSM Falling Target

I helgen var det RM/JSM och SM i Falling Target i småländska Rottne där kanske landets finaste luftgevärs hall finns skulle jag påstå. I Falling Target skjuter man 40 skott ( 8 serier) på fallmål i grundomgången och sedan går de 16 bästa skyttarna per mästerskap vidare till finalomgången där man skjuter 10-skottserier i utslagningsmatcher.

I RM (Riksmästerskapet) sittande hade vi Nicklas som sköt och i grundomgången blev det 34 träff och det var så passa bra så han gick vidare till finalen. I första matchen av finalen sköt Nicklas 8 träff och det räckte inte för att gå vidare till nästa omgång.

Senare på eftermiddagen var det dags för JSM (Juniormästerskapet) stående där både Niclas och Maja var anmälda. Nicklas som just har börjat skjuta stå kämpade sig till 8 träff. Maja började fantastiskt bra i de 5 första serierna och låg på ett resultat där hon hade chans på final, tyvärr så gäckade en knäskada henne och hon orkade inte riktigt på slutet och hon tappade tyvärr lite när hon slutade på 27 träff som räckte till en 4:e plats i klass L15s. Maja var nöjd med sitt resultat och det krävdes 30 träff till final.

Maja ingick i Skånes förbundslag som tog ett SM-silver.

Mer om tävlingarna kan ni hitta här:
http://www.sorabyskf.nu/live/res/sm/StartFrame2.htm

http://gevar.skyttesport.se/Nyheter1/2016/jesperochsabinablevrm-guldmedaljorer/

http://gevar.skyttesport.se/Nyheter1/2016/JohannavannJSMochIngridSM/

Vi får se om det dyker upp några bilder...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar