Toppbild

Toppbild

tisdag 3 oktober 2017

Avslutning Länsförsäkringars Serietävling Gevär

I söndags var det det sista deltävlingen och avslutning av Länsförsäkringars Serietävling Gevär på Wendesbanan. I år har det varit fler skyttar som har deltagit i tävlingen, 22 st och det var 12 av den som deltog i 3 omgångar eller fler. Endast 2 st skyttar från sällskapet fullföljde tävlingen vilket tyvärr är en fråga för sig. Annars var det roligt för i år har det kommit fler skyttar utifrån, t.o.m. ganska långt för att få skjuta månadstävlingar i gevär.

Av sällskapets skyttar i söndags så sköt de
Riccy, 141
Ludvig, 101
Sven, 125, blev totalt 3:a i "Grupp 3"
Bengt S, 127, blev totalt 4:a i "Grupp 2"

Nytt för i år var en klass för kikarskyttar och där fullföljde 4 skyttar. I tävling B blev Sven 3:a i sin klass. Dagens avlutades med tävling C och där blev Riccy 3:a i en tävling som vanns av Ronnie Bjuvegård, Sölvesborg.

Vi tackar speciellt till Erik, Sven och Oscar som har sett till att årets tävlingar har genomförts med både tävlingar och fika!

Snart är det dags för Vinterskyttarna (tävlingar för banskyttar under vintern) och vi ser just nu över tävlingens regler. Den stora frågan är hur man skall hitta en tillräckligt utmanande tävling för kikarskyttarna i den tävlingen? Har ni förslag som kom gärna med dem.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar