Toppbild

Toppbild

söndag 5 november 2017

SM Nationellt Luft Dag 3

Idag var det sittandeskytte på SM, både för seniorer och för veteraner. I år är det sista året med Senior upp till 44 år, nästa gång är det upp till 54 år.

SM i stittande får man skjuta från 21 år och det är utan skyttejacka som gäller. Detta är en mycket trevlig tävling där både elitsittandeskyttar och motionärsskyttar möts. Tävlingen skjuts decimalt. Våra skyttar sköt

Per, 419.5
Johanna, 415. 4

Inga finaler for oss men vi hade roligt, det krävdes 420.2 för final där de ledde på 423.1 i seniorfinalen och de ledde på 424.0 i veteranfinalen.

Fler resultat kan ni se här

För övrig var arrangemanget i Söraby av högsta klass, tävlingar och resultat fungerade bra. Tyvärr så hade man dock inte jobbat så mycket med samordningen med den andra tävlingsorten Umeå (något som är svårt men det borde framtida arrangörer jobba med tillsammans mycket mer - båda orterna har ett stort ansvar här). Thomas från oss var också med i arrangörsgruppen som Mega-link tekniker så det känns ju tryggt.

Utbudet i kiosken i Söraby är också väldigt bra, både med varm mat men även med hembakade kakor som var mycket goda. Nästa år skall SM avgöras på Öckerö i Göteborgs skärgård, hoppas att fler från föreningen vill hänga med då!

Läs mer om tävlingen här












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar