Toppbild

Toppbild

söndag 27 januari 2019

Nordöstra Skånes Idrottsgala

För 7:e året i rad var föreningen representerade med pristagare på Nordöstra Skånes Idrottsgala och det firade vi naturligtvis med stor närvaro på galan, i år var vi 23 st som var med på årets "firmafest" för idrotten i området. I år var galan flyttat till Södra Kasern och det vara nog lite delade meningar om den lokalen, väldigt trevlig lokal men kanske lite trångt upplevdes det nog när de hade tryckt in 550 personer där.

Vi började med mingel och sedan fick vi ta del av biffen som bestod av olika sorters potatis och 3 st olika kött/fisk med sallad. Kön var väldigt lång till maten men efter alla hade fått en gång så lugnade det hela ner sig och flöt på ganska bra.

Prisutdelningen började med att Kristianstads kommun gratulerade SM-vinnarna för året och där hade vi både Maja Strand och Viktor Klemmedsson som skulle få diplom och blommor av kommunalrådet Pierre Månsson och dessutom fick föreningen 5000 kr för detta. Viktor fick dessutom gå upp 2 gången då han både vunnit ett JSM-Guld och ett SM-guld under året och för Maja var det debut för Maja att få denna uppvaktning detta året som var den 7:e gången irad vi hade Sm-vinnare på scen.

Galan började sedan med utdelningarna i de olika kategorierna och Viktor var nominerad som Årets Talang eftersom han blev månadens talang i Juli. Det blev ingen seger för Viktor här utan Årets Talang vanns av Evelina Duljian från KDFF.

Kvällen fortsatte med flera utdelningar och priser där IFK Kristianstad kallade hem 4 priser men kanske kvällen högsta jubel fick vår egen Thomas Persson när han vann Årets Idrottsledare! Thomas var en av de 3 nominerade och vann denna fina titel med motiveringen från juryn:

"En superengagerad idrottsledare som skjuter problem åt sidan och är därför sedan 30 år en fullträff för en av landets idrottsföreningar"

Detta var en mycket roligt och välförtjänt utmärkelse för Thomas och det var nog inte bara hela föreningen som tyckte det utan hela Skyttesverige....utan Thomas stannar sällskapet.....utan Thomas stannar Skyttesverige....

Kvällen avrundades med riktig ösig underhållning av Bröderna Rommedal. NU längtar vi redan till nästa års idrottsgala.

Några bilder från kvällen.....det kommer fler senare....



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar