Toppbild

Toppbild

söndag 25 augusti 2019

Träningsdag och Träningsläger

Tidigare om åren har vi haft träningsdag för Korthåll Fält denna helgen men i år utökades den med en träningsdag både i banskytte och fältskytte för Skånes Skyttesportförbund ungdomar som skall skjuta JSM och Skol-Sm senare i höst. 11 skyttar kom till lägret och de var från Christianstad, Löderup, Södra-Gärds, Dagstorp-Lilla Harrie och Barkåkra-Hjärnarp. 

Dagen började vid 9-tiden med fika och därefter vapenkontroll (kan vara bra att ha koll på det före höstens tävlingar) och sedan var det korthåll bana med Anna Lövander som instruktör. Upp på förmiddagen var det sedan träning i Korthåll Fält där både rutinerade och nybörjare i 3 olika patruller gick en runda på 7 stationer. Några provade för första gången och tyckte nog det vara riktigt roligt.

Efter fältskyttet var det lunch (lasange) och sedan på eftermiddagen var det "fritt val" där några fortsatta träna korthållbana, en del tränade knä i korthåll fält och någon skytt sköt på 300m och under eftermiddagen var det Anders Hansson som var instruktör där han gav våra skyttar värdefulla tips.

Träningsdagen slutade vid 16-tiden men då fortsatt sällskapets ungdomar sin träningshelg genom att spendera kvällen och natten på skjutbanan med spel, tv och mat för att sedan träna ytterligare lite under söndagsförmiddagen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar