Toppbild

Toppbild

söndag 1 december 2019

Sparbanken Cup

I helgen har det varit nationell luftgevärstävling på Wendesbanan, Sparbanken Cup. En tävling som har många år på nacken och är en viktig tävling uppe i vårt hörna av Skåne - det är många skyttar i vårt geografiska område som gör sin första lite större tävling på just Sparbanken cup.

Tävlingen avgjordes i 2 dagar, så är brukligt på skånska luftgevärstävlingar. Deltagarmässigt hade man kunnat gjort det på en dag men har man det på 2 dagar så blir dagarna inte så långa och skyttarna kan ju också välja vilken dag de vill tävla på, flexibilitet är viktigt det också!

Tävlingen är på 40 skott decimalt - något som de unga Christianstadsskyttarna kanske inte är så vana vid. Vi hade många skyttar som gjorde "decimaldebut" idag och det blev också några fina personliga rekord för våra nya skyttar. Sällskapet fick en klassegrare genom Hannes Nilsson som vann L15stå!

Resultatlista

Ett stort TACK till alla som hjälpte till med denna tävling, både i förberedelser, genomförande och efterarbete. Vi hade nästa helt olika team de båda dagarna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar