Toppbild

Toppbild

lördag 11 april 2020

Extratimme

Ett sista inlägg från 24-timmars 2020 - en tävling som inte blev av men bloggen körde på ändå. Man kan nästa tror det var som ett aprilskämt när vi la ut filmen igår och började blogga - man kunde nästa tror att tävlingen var igång som vanligt. Jag hoppas ni har kunnat minnas tillbaka på tidigare års tävlingar litegrann i alla fall.

Det finns ett resultat vi skall redovisa i år: Vinnare av bloggtävlingen

Det blev: Jesperjohanssonskytte för ett inlägg där det verkar som han har varit redo för skytte hela helgenPriset delas ut vid lämpligt tillfälle - senaste påsken 2021

Nej - nu lägger vi denna påsktävlingen bakom oss och blickar framåt. Jag hoppas att världen går tillbaka till det normala  - förr eller senare lär den ju göra det. Hoppas att alla som nu missat slutet av säsongen hittar ut på skjutbanorna igen och börjar skjuta korthåll och 6.5. Skytte är ju roligt  - oavsett kaliber. Uppmanar så många som möjligt att fundera på om det finns någon liten intern föreningstävling man skulle kunna dra igång eller någon hemmabanetävling man skulle kunna delta i (det finns flera nya initiativ där ute i landet nu med hemmabanetävlingar). 

Vi ses på skjutbanan och vi ses igen påsken 2021 - då skall vi fira 24-timmars 15:e tävling på riktigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar