Toppbild

Toppbild

söndag 4 juni 2023

Informationsträff

 I tisdags hade kommunen informationsträff på skjutbanan om sommarens evenemang på A3-området. Då fick arrangörerna informera om sina arrangemang och allmänheten (boende runt området) var inbjudna att lyssna. Vi i sällskapet stod för plats och fika. Det var fint väder så vi satt ute.

Vi fick info om 2 arrangemang

  • Hund VM  -  som också är anledningen till att vi har skjutförbud på skjutbanan mellan den 25/6 och 3/7
  • OWL-festival (som är den 28-30/7)
När det är Hund-VM (Arrangeras av Svenska Vinthundsklubben och heter VM i Lure Coursing) så kommer vi ha tillgång till vår anläggning som vanligt men vi har skjutförbund för utomhusskytte under perioden. Vi kommer dock kunna köra till och från vår skjutbanan på vår ordinarie väg precis som vanligt. Själva tävlingarna avgör den 29/6 till 2/7 och då är allmänheten välkomna dit att titta och där kommer även finnas matvagnar. Arrangören kommer ha ett hunddagis på gamla skjutbanan bakom oss.  Den 27/6 kommer vi att ha en arbetskväll på skjutbanan och den 29/6 har vi sommarfest med invigning av den nya uteplatsen. Läs mer om arrangemanget här: World Coursing Championships 2023 – Svenska Vinthundklubben – associerad med Svenska Kennelklubben. (svvk.se)

QWL-festival är en musikfestival som spelar "nichad" musik hela natten. Inte någon påverkar för oss. Bild på tävlingsområde för Hund-VMInga kommentarer:

Skicka en kommentar