Toppbild

Toppbild

söndag 9 juli 2023

Landslagsuttagning Dag 3

 Sista dagen på landslagsuttagningarna till VM i Baku. Viktor och Albin från sällskapet sköt 3 omgångar idag. 

Dagen inleddes med det avslutande skjutlaget i 60 skott liggande där vindarna var betydligt snällare och det syntes på resultatnivå. Bäst för dagen var åter Andreas Jansson, Gimo. Viktor tog revansch och sköt 617.8 och det var dagens 2:a bästa resultat. 

Sedan fortsatte dagen med 2 omgångar 3x20 och både värme och vind tog på skyttarna. Viktor sköt 582 i första matchen och var 2:a efter Marcus Madsen på 586. I andra omgången tappade han i stå med några 8:or och slutade på 572 och en 4:e plats, totalt 3:a på uttagningen i 3x20. Marcus vann även omgång 2 och i damklassen vann Anna Bensson. 

Albin kämpade på idag med bl.a. 603.3 i 60L och med 549 som bästa i 3x20.

Nu är alla tävlingar klara och nu är det upp till förbundskapten Mats Eriksson att ta ut truppen till Baku, tävlingarna börjar i mitten av augusti.

Dagens funktionärsteam var Thomas, Per, Martina, Johanna och Robin från föreningen samt Jan och Ulrika från Sjöbo och Fredrik från Dagstorp Lilla-Harrie

TACKAR alla i sällskapet och gästande föreningar som hjälpte oss under denna tävling, det har fungerat riktigt bra. Tack också till Bromölla för lån av tavlor. 

Resultat

Grafiska kort från tävlingarna finns på Ind-TA


Referat Gevärssektionen
 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar