Toppbild

Toppbild

söndag 14 augusti 2011

Skånskt mästerskap + Ungdomscupen

I dag har några skyttar från föreningen varit i Bromölla och  skjutit Skånsk mästerskap för juniorer och Ungdomscupen. Från föreningen var Johanna, Oscar, Viktor, Nils, Macke och Thomas där.

Johanna börja sin grundomgång i liggande på 186p, i laget efter sköt Viktor 194p, Macke 187p, Nils 185p och Oscar sköt 196p.  Bra skjutit av alla!
I tredjelaget sköt Johanna 178p i sin stälningsomgång.

I Ungdumscupen sköt Viktor liggande med stöd, Macke sköt med rem och Johanna sköt ställning och som ni ser på våra resultat så gick det väldigt bra för oss i den lagtävlingen.
Till ungdomsfinalen låg Christianstadlaget 2:a och vi lyckades hålla den placeringen genom hela finalen. Viktor sköt 341p, Johanna sköt 303p och Macke sköt 330p. Sammanlagt blev det 974p. Vi alla 3 är väldigt nöjda med en finalen.

Vi efter finalen.

Efter cupfinalen var det dags för liggande med stöd finalen. Där slutade Viktor som 3:a efter en jättebra final på 339p. Bara 1 poäng i från guldmidaljen.
Nils blev 9:a på 324p och Oscar blev 10:a på samma poäng.
I liggande med rem finalen var det jämt mellan Johanna och Macke men eftersom Johanna kom bakifrån så var det hon som vann på 328p. Johanna sluta som 7:a och Macke kom en placering efter.
I ställningsfinalen sluta Johanna som 8:a på 306p.
Som ni ser så har vi skjutit väldigt många finaler i dag men det är bara kul.

I lagtävlingen blev vårt liggandelag 3:a, laget bestod av Viktor, Nils och Macke. Viktor vann även K11 och Nils blev 3:a i K13.

Vi vill gratulera alla mästarna....
Välinge vann Ungdomscupen.
Mattias Jogmark vann liggande med stöd.
Jenny Andersson vann både liggande med rem och ställning.
Grattis till er =)

Det har varit en jättelyckad dag och alla har skjutit jättebra =)











4 kommentarer:

  1. Mycket kul med vårt unga lag i ungdomscupen. Mycket bra skjutit, ni bjöd verkligen upp till kamp! Nästa år tar vi dem!

    SvaraRadera
  2. Grattis alla skyttar! Ni är jätte duktiga (men det visste jag redan innan).

    Pernilla

    SvaraRadera
  3. Grattis till er alla. Jätte kul att få se så många skjuta finaler. Det blev en viss nervositet bland oss föräldrar men ni fixade det bra;)
    Annelie

    SvaraRadera
  4. Grattis till fina resultat o bra placeringar!

    // Micke

    SvaraRadera