Toppbild

Toppbild

lördag 31 december 2011

Nyårsträffen 2011

Det har inte varit minusgrader på hela December men när det är dags att skjuta Nyårsträffen så ska det så klart bli den kallaste dagen på hela månaden. Men vi ska inte gnälla för det var kallare förra året, det var ju bara 6 minusgrader denna gången. Men trots kylan var det några som våga sig ut för att skjuta.

Nyårsträffen är den absolut sista tävlingen för året. Man skjuter 10 skott i respektive klass och sen skjuter man en ståcup. I liggandetävlingen vandrade vandringspriset vidare till  Macke som vann på 97p. Bland ställningsskyttarna var det Håkan Olsson från Knislinge som vann på 90p.
Fler resultat kommer senare.......

När det väl var dags att skjuta ståcupen var vi ojämnt antal så tro det eller ej men  pappa Per erbjöd  sig att hoppa in. För att inte har skjutit 6,5 på länge så sköt han inte så dåligt men det räckte tyvärr inte för att slå ungdomarna.
 I ståcupen lottar man vilka som ska tävla mot varandra och man skjuter 2 skott var. Det roliga med cupen är att man kan få tävla mot vem som helst och det kan gå hur som helst. Vinnaren av ståcupen var Bengt Hansson. Vår egen Thomas blev 2:a

Efter tävlingen var det ficka och prisutdelning i lufthallen.
Vi hoppas vi ses igen om ett år och fram tills dess Gott Nytt År.






Gott Nytt Skytte År

1 kommentar:

  1. kul att se er att ni har roligt på sista dagen
    det är en rolig tävling

    SvaraRadera