Toppbild

Toppbild

fredag 6 januari 2012

Swedish Cup dag 2

Dag 2 med Swedish Cup är snart över. Dagens stora samtalsämne var när finskan Hanna Etola sköt maximala 400 poäng i grundomgången och ett spontant jubel utbröt i skjuthallen. Hon vann helt överlägset finalen också även om hon missade tävlingsrekordet då hon sköt 8.1.....det var riktigt synd.

För våra skyttar så var det en ny dag och nya utmaningar. Pippi fick stiga upp först och skjuta 08:00 och fick han ihop 565 .....så han var inte så nöjd. Oscar var nästa skytta och sköt stundstaks bra men med några dåliga skott så blev det 536.

Mimmi ville verkligen skjuta bättre idag och hon kämpade verkligen och det lyckades, hon sköt 391 men det räckte inte så längt, det krävdes 394 till damfinalen. Johanna var sista ut för dagen och började med 49 och till slut blev det 370.

Sedan blev det mat och nu spelar vi ett sällskapsspel som heter "Utan tveckan", ett helt omöjligt spel att vinna (men jag leder just nu)

Pippi in action

"Området" där skyttar, stativ, vapen och publik vistas

Herrfinal dag 2. Presentation av de 8 finalskyttarna

Matlagning - asiatisk kycklinggryta

"Matmor"

1 kommentar:

  1. Skulle inte tro på Per att han ledde för det gjorde jag;). Barnen hade så kul att tillsist fick vi ge upp pga mer skratt än prat.
    Annelie

    SvaraRadera