Toppbild

Toppbild

söndag 8 januari 2012

Swedish Cup dag 3

Sista dagen i Sävsjö och det började riktigt tungt. Det blev 2 st DNF (Did not finish) när David (från Halmstad) blev sjuk och Oscar som fick ont i ryggen och inte kunde fullfölja. Nu skall Oscar hem och med hjälp av Mimmi och Pippi försöka göra sig en ny ståendeställning som inte belastar ryggen så hårt.

Pippi sköt stundtals riktigt bra under tredje dagen men det var vissa serien som drog ner det hela så han slutade 567. Pippi gjorde över det hela taget en bra Swedish Cup men bra resultat i förhållande i hur mycket han tränar- Nu säger Mimmi att han skall träna mer och sedan skjuta Sm i mars.

Johanna sköt 370 efter några dåliga avfyringar i skott 5 och 6 vilket drog ner resultatet lite. Hon sköt mycket jämt i dessa tre tävlingar och förbättrade resultaten i sin rankinglista lite. Mimmi sköt 388 är väl sådär nöjd med helgen. Nu skickar hon bössan på service och tar nya tag.

Under lördagen passade vi även på att bada i Sävsjö badhus och där fanns det ett trevligt barnbad som Clara uppskattade väldigt mycket.

Resultat och bilder finns på swedishcup.nu, där kan ni bl.a. se våra linslusar Pippi (som ofta var på bild) och på MEGA-LINK Operator Thomas Persson (som arbetade i arrangörsteamet).

Vi åkte alla hem under lördagskvällen men vi lämnade Johanna kvar i Sävsjö så att man kan säg att vi egentligen var där för att lämna henne men stannade kvar i 3 dagar. En roligt och lärorik helg och tävling är till ända. För ni chansen att åka på Swedish Cup så gör det!
Thomas "uppgraderar" programvara under pågående skjutning

Mimmi tröstar Pippi

Johanna

Johanna och skyttegymkompis från Ludvika



 

3 kommentarer:

  1. bra att ni hjälper de yngre skyttarna så man inte få en skada

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Synd när man inte kan fullfölja, men hoppas att det snart rättar till sig.

    Har följt er live via datorn, tack även för fin uppdatering på bloggen och grattis till fina resultat.

    /Pernilla

    SvaraRadera
  3. bra jobbat alla skyttar i savsjo!
    Sander en halsnings fran Laos!
    Allt bra har. Ska snart till Kamboja for att kolla in det landet.
    Ha det sa bra!
    Micke

    SvaraRadera