Toppbild

Toppbild

söndag 26 februari 2012

Skåneserien Sittande

Idag var det sista matchen i Skåneserien Sittande för vårt lag. Det var bortamatch mot Ramsjö som har sin skyttelokal i Båstad. Viktor åkte direkt dit efter fältskjutningen och de övriga laget resten från Kristianstad. Viktor kom tidigt dit så vi passade på att titta på Skälderviken som idag var helt fylld av is som hade blåst in.







Förutsättningarna inför matchen var att om vi vann så skulle vi vinna serien och denna match var årets tuffaste eftersom Ramsjö låg 2:a i serien efter oss. Inför matchen trodde vi att det skulle vara papptavlor/remsor så lättnaden var stor när vi insåg att det var MEGA-LINK även i Ramsjö. Dagens lag bestod av Thea, Nils, Viktor och Oscar Wandås.




Ramsjös luftgevärshall var liten med 5 banor så matchen fick skjutas i 2 skjutlag. I första laget sköt Nils och Viktor och de började med 398 och 399 medan Ramsjö sköt 399x2 så vi låg under med ett poäng inför skjutlag 2. I andra laget hade vi Thea som sköt stabila 400 och Oscar med 399 vilket gav oss ett resultat på 1596 och årets nästa bästa lagresultat....men skulle det räcka?



Ramsjös tredjeskytt sköt 400 men deras 4:e skytt sköt 393 och det blev totalt 1591 för dem och en seger för oss igen. Vi kan kostatera att denna seriefinal var den trevligaste av våra bortamatcher och både skyttar och föräldrar från båda föreningarna trivdes i varandras sällskap när vi kunde njuta av den goda fikan. Vi lobbade hårt på att Ramsjö skulle besöka oss både på DM nästa helg och på 24-timmars till påsk.



Därmed tog vi vår 10:e raka seger i serien och vi har nu vunnit Skåneserien Div 2 sittande! Stort grattis till Thea, Nils, Viktor, Oscar W och Fabian för denna serieseger!


4 kommentarer:

  1. Gratulerer med seieren!!!
    Dere er super flinke :)))
    Pizza??
    //Gry

    SvaraRadera
  2. Grattis!

    Bra jobbat att gå obesegrade genom serien.

    Pernilla

    SvaraRadera
  3. Grattis! Ni är så duktiga, det har varit roligt att följa med på matcherna och se er skjuta!

    Tack Per, för allt fixande med matcherna!

    /Carina

    SvaraRadera
  4. grattis!

    Det är inte många idrottare som någonsin går obesegrade genom en serie!

    Peter G

    SvaraRadera