Toppbild

Toppbild

söndag 22 april 2012

Kretsmästerskap Liggande Gevär

Idag har kretsmästerskapet Gevär Liggande avgjorts. Sikten var dålig i början på dagen då det var dimmigt men efter en stund började de 16 skyttarna skjuta. 10 senior/veteraner och 6 st juniorer! Alla juniorer kom från Christianstad som nu tillsammans har fler gevärsskyttar under 20 år än vad hela övriga Skåne har (känns det som i alla fall). Det senaste tillskottet är nu Lotta som sköt sin första tävling efter endast en träning i torsdags!

Det blev otroligt jämt i juniormästerskapet och inför finalen låg tre skyttar i delad ledning. Viktor, Thea och Oscar hade alla 237 inför finalen och i finalen fortsatt det med en hård kamp mellan Viktor och Thea och det krävdes särskjutning för att få en vinnare. Viktor vann till slut och kan nu titulera sig Kretsmästare Liggande Juniorer 2012.
Det var väldigt roligt idag för det sköts många fina resultat bland juniorerns trots den dåliga sikten och då speciellt roligt att Thea sköt personliga rekord dagen igenom! Se de sista skottet i finalen och särskjutningen på denna film:I seniorerna tävling vann Lars Rooth, Bromölla före Bengt Sturesson, Christianstad. Båda hade 330 poäng.

2 kommentarer:

 1. Det var en mycket spännande final mellan Oscar, Thea och Viktor.
  Särskjutningen mellan Viktor och Thea var ruggigt spännande!!!
  STORT GRATTIS till VIKTOR!!!

  Gry & Thea

  SvaraRadera
 2. Grattis Viktor!

  Härligt att se så många juniorer skjuta!!

  // Micke

  SvaraRadera