Toppbild

Toppbild

tisdag 1 maj 2012

Branthalla Cup

Tävlingspremiären för nationellt korthållsskytte skedde idag i Bromölla med Branthalla Cup. Sällskapet hade 11 skyttar som gjorde 13 starter under dagen. Vi var definitivt den största föreningen på plats med hela 3 lag i liggandelagtävlingen.  Vädret var fint, soligt och lite blåsigt vilket visade sig på skjutbanan, det var stundtals väldigt byig vind och det var jobbit för en del skyttar att behärska. En uppmaning till "de våra" är att vi måste lägga mer fokus på att träna "vind" när vi tränar hemma.

Resultatmässigt var det både bra och dåligt idag även om vi kan konstatera att vi ligger en bit efter den absoluta toppen i Skåne, Småland och Blekinge. Viktor var bäst för dagen med 192 (vilket räckte till en sammanlagt 14:e plats endast en poäng ifrån finalen) följt av Nils och Oscar på 191 och Macke på 190. Thomas lyckades bäst bland våra ställningsskyttar med 174.

Maskot, ledare och skytt vilar mellan skjutlagen

Vindvimplarna snurrade mer eller mindre hela dagen

Nils och Oscar gjorde en bra säsongspremiär!
Enligt ej bekräftade uppgifter så vann Mattias Forsberg, Gullabo, liggandemästerskapet och Johan Yngvesson, Gammalstorp, ställningsmästarskapet.

Nästa tävling för vår del är på söndag då det är Länsförsäkringar Omg 1 och Kretsens Dag i Bromölla! Vi ses då!
1 kommentar:

  1. Marcus Johansson3 maj 2012 kl. 22:15

    Bra skjutit :D Vill bara påpeka att jag slog Johanna och Simon :D :D

    SvaraRadera