Toppbild

Toppbild

torsdag 17 maj 2012

Hanöbuktscupen 2012

Vi hade i ara fall tur med vädret....... eller ja kanske inte. I dag har stora delar av förenigen varit i Degeberga och skjutit Hanöbukstcupen. Vädret har väl inte varit toppen kan man väl säga, det har regnat, haglat, blåsigt och varit kallt. Men det hindar inte oss från att skjuta bra.

 Bäst i liggen för dagen var Ida som sköt hela 195p .
Viktor sköt 192p och vann klass 11och Johanna sköt 193p och vann klass 17.
Thea sköt 186p
Oscar A  sköt 182p
Robin  sköt 186p
Oscar W sköt 186p
Oscar K 177p
Mimmi 191p
Annelie 191p
Pippi 188p
Johanna gick även till final men sköt inte så jättebra där.

I ställning gick det också väldigt bra och det var jämnt i resultatlistan. Mimmi sköt 189 och med bara 1 poäng efter kom Ida på 188p. Pippi sköt 177p, Johanan hade 176, Oscar K hade 175p och Thomas hade 172p.
 Både Mimmi och Ida gick till final och även där var det super jämnt, mellan de 6 första plaserinangarna skilde det 2 poäng. Det sluta med en särskjutning om guldet mellan Mimmi och Johanan Nyman. Där fick Mimmi nöja sig med ett silver.

Den absolut hårdeste kampen stog mellan Christianstadlag 1 och Christianstadlag 2. Det var en hård kamp hela tävlingen igenom men tillslut segrade lag 2 som bestod av Johanna, Mimmi och Oscar W. Med bara 2 poäng efter kom lag 1 som betsod av Viktor, Ida och Thea.

Mellan skjutlagen ( när det inte regnade ) fanns det en jippo tävling där man fick skjuta med ett jaktgevär på en prick, om man träffade alla 5 skott fick man ett kexchoklad. Mimmi och Oscar var de ända som satte alla träff.

Bra jobbat alla Christianstadskyttar :DPS: för alla ni som inte listat ut vem den nya Christianstad skytten är så är det Mimmi ;)

3 kommentarer:

 1. Grattis till Er alla!
  Fantastiskt roligt att så många från föreningen sköt!
  Vilken debut Mimmi: både kexchoklad och silvermedalj: Grattis!!

  // Micke

  SvaraRadera
 2. Grattis!

  Bra resultat av många christianstads skyttar.

  Pernilla

  SvaraRadera