Toppbild

Toppbild

tisdag 27 november 2012

Fredrikstad Open 2012

I helgen var det mycket skytte som gällde för hela föreningen. Eftersom vi inte kan välja bort någon tävling åkte vi på allt. Vår resa började på fredagen då vi sköt SM i Falling Target i Kinna. Hur det gick där får ni läsa i ett tidigare inlägg på bloggen.

Sedan rullade vi vidare mot Norge, Fredrikstad. Vi var framme på kvällen i Nordby där vi skulle bo. Precis brevid hotellet fanns ett stort köpcentrum så efter att vi hade checkat in och packat upp gick vi och kollade läget.

Lördagen började bra för mig och Lotta, jag sköt 379 och Lotta sköt 381. På söndagen sköt jag 379 igen och Lotta sköt 380. Både jag och Lotta var nöjda med våra resultat.
På söndag eftermiddag var det dags för superfinalen. Till superfinal går det 8 skyttar som under 2 dagar var närmast världrekordet, av oss var Annie på plats. Du skjuter ett skott itaget på komando och den som har skjutit det sämsta skottet får ett gult kort ( en gul banan ). När du får ett gul banan för andra gången åker du ut.

Efter att alla hade skjutit och finalerna var över lämnade vi Norge för denna gången men vi kommer tillbaka igen nästa år så. Kl 01.30 var vi trötta men glada tillbaka i Sävsjö igen.

Det gick även bra för våra andra skyttegym kompisar, Annie vann ett silver och ett brons, hon var även med i superfinalen där hon kom 2:a och fick 3000 norksa kronor med sig hem. Marcus tog ett silver ena dagen och guld på söndagen.





2 kommentarer:

  1. Vem fick bananen om två delade på sämstaresultatet, med samma decimalpoäng?

    Peter G

    SvaraRadera
  2. då blev det shoot off om bananen

    jojo

    SvaraRadera